Budapest, XIII.kerület


Tüzér u. 8. 

Ingatlan adatai

Irányár: 21 600 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 38 m2
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Állapota: új
Szobák száma: 1+1
Építés éve: 2008
Szintek száma: 5
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák:  
riasztó, étkező, kaputelefon, amerikai konyha, saját parkoló, beépített konyhabútor, telefon, beépített szekrény, gardrób, vízórás, kocsibeálló, garázs, internet, parkettás, kábeltévé, lift, egyedi fűtés, összközműves, tégla

Részletes leírás

Lakás garázzsal eladó, mindenhez közel a XIII. kerületben!

Az eladási ár tartalmazza a -1. szinten levő teremgarázs helyet is.

Első tulajdonostól eladásra kínálunk az OTP beruházásában néhány éve épült házban (1134 Budapest, Tüzér u 8.) egy 38m2-es 1,5 szobás lakást, az 5. emeleten.

A ház Budapest egyik legkedveltebb kerületében, a XIII. kerületben, a Lehel tér, a Nyugati Pályaudvar, a Westend Pláza közelségében van. A tömegközlekedés minden irányban kiváló a 3-as metró, a trolibusz, az autóbusz és a villamosjáratoknak köszönhetően. Kiváló bevásárlási lehetőséget kínáló Lehel csarnok 200 méterre található.

A modern, gépesített, kis rezsijű lakás és a teremgarázs kiváló használati értékkel rendelkezik saját használat esetén és befektetésként bérbeadás céljára is. A Nyugati Pályaudvar és az épülő múzeumi negyed közelsége a Városligetben, könnyen kiadhatóvá teszi akár rövid távú külföldi turistáknak való kiadásra is. Befektetésként a lakás 100-300 Eft/hó, a teremgarázs 20-25 Eft/hó jövedelmet hozhat.

Nagyon jó közlekedéssel, de egy rövid sétával is elérhető:
• a Nyugati pályaudvar,
• a WESTEND Pláza
• a Duna part,
• a Városliget, amely közel 200 milliárd forintból két éven belül megújul, ezzel tovább növelve a lakás értékét, el- és kiadhatóságát.

Kérjük az alábbi telefonszámok egyikén szíveskedjen jelezni az érdeklődését, időpont egyeztetés céljából: +36-30-4099-883, +36-20-58000-71

Ingatlanosok ne keressenek!!!!

Hirdető adatai

Hirdető neve: Varga Imre
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: +36304099883
Honlap: -