Zala megye, Cserszegtomaj


Panoráma Ut.,11 

Ingatlan adatai

Irányár: 20 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 60 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított
Szobák száma: 2+1
Építés éve: 1996
Szintek száma: 1
Telekterület: 1 086 m2
Kert mérete: 12 m2
Erkély mérete: 6 m2
Felszereltség: üres
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: panorámás
Egyéb extrák:  
saját parkoló, panoráma, beépített konyhabútor, terasz, pince, kert, melléképület, erkély, tégla

Részletes leírás

Cserszegtomaj lankáin Héviz és Keszthely eladó jól megépitett üdülöhaz
Röviditett Formában.
Üdülés Magyarországon. Cserszegtomaj lankáin Héviz gyógyfürdő és Keszthely fürdöváros között eladó egy jól megépitett üdülöhaz. Gyónyórü balatoni panorama, nyugodt környezet, jól megközelithetö. A házban található, viz, villany, müholdas TV, elekromos fütö konvektorok, pince, tárolóhelyiség. Földszint: terasz, nappali, konyha, fürdö és WC. Emelet: háloszoba 20 m2. Az épulet beton fundamentumon állo tégla épület amely kivülröl höszigetelt. 1996-ban épült 2012-ben felújitott, kifogás talanul berendezett. A konyha és a fürdőszoba berendezve. Kerti eszközök rendelkezésre állnak. Telek nagyság 1086 m2 déli fekvésü, napos, 1/3 rész füvesi tett kert, 1/3 rész szölö (voros borszölö), 1/3 rész gyümölcsös, mindez bekeritve. Ár: 20.000.000 ft.
Leirás
Búvóhely - Menedék – Fészek Magyarország legszebb pontján,
Hévíz gyógyüdülőhely (3 km) és Keszthely fürdőváros (3 km) között.

Cserszegtomaj déli napos szőlőhegyén, a búcsújáró templom közelében fekszik ez a kicsi, mégis masszív nyaraló. A Panoráma utca 11. cím kifejezi, milyen álomszép innen a kilátás a Balatonra. Mind a gyógyüdülő Hévíz, mind a fürdőváros Keszthely, amely a Balaton fővárosa csodálatos strandokkal, kastéllyal és történelmi városközponttal, 3 km távolságra van közúton. Minden telekszomszéd művelt német és osztrák; tökéletes a nyugalom. Kényelmes megközelíthetőség, utcai világítás, víz, csatornázottság, villany, tévé, gázkonvektorok. A ház 3 éve teljes felújításon és szigetelésen esett át. A pincében (20 m2) van a kapcsolatot a mosógépet, és elég hely a szekrények, az oldalsó pajtában kerti szerszámok és egy \"retro indián\" vannak. A földszinten (26 m2) magasterasz, nappali, konyha, fürdőszoba WC-vel helyezkedik el, a felső szinten (20 m2) hálószoba van megtalálhatók elég hely a 4 ágyas és minden kapcsolat a TV és rádió.
A fotókon a ház unerer eszközt. Azonban ez most üres, és felújított. Csak konyha, fürdőszoba és pajta vannak berendezve.
A telek 1086 m2-es, enyhén lejtős, erősen napos, déli fekvésű. A telek 1/3 része kert terasszal, kerti bútorokkal és grillező hellyel, 1/3 része szőlős kert, 1/3-a gyümölcsös, mindez be van kerítve. A szőlős kertben kiváló minőségű rozé bor készítésére alkalmas szőlő terem (100 l). A gyümölcsös kertben többféle gyümölcsfa található, amelyek nagyon jól teremnek. A kertet németül beszélő, képzett kertész gondozza, aki a következő tulajdonosnak is szívesen dolgozna. A házhoz bérelt kabin tartozik a Balatonnál. A vételi ár az összes berendezési tárggyal 20 000. 000 Mio ft.
Pontos cím a Google térkép megtekintéséhez: 8372 Hévíz– Cserszegtomaj, Panoráma utca 11.
A ház nem túl kicsi. Magyarországon nem kell főzni, mivel az éttermek kiválóak és olcsók. Az élet a szabadban zajlik, és este az ember számos rendezvényre és nagy hotelekbe mehet el. A házacska tökéletes nyári rezidencia, bár téli használatra alkalmasan épült. Ősszel a vízvezetékeket könnyen vízteleníteni lehet, és az áramot el lehet zárni.
Sportfelszerelésünk és kabriónk számára kiváló garázsunk van Keszthely városában, amelyet szükség esetén el is adhatunk.
A környék termálfürdős régió, amelyet számos természeti szépség és nemzetközi turizmus jellemez. Sportolók számára a kínálat sokoldalú és megfizethető: golfpályák, vízisí kötélpályák, teniszpályák, lovas centrumok, vadászati és horgászási lehetőségek, valamint számos termálfürdő és sportuszoda. Hévíz sokrétű szépségipari, wellness és egészségügyi szolgáltatásai világszínvonalúak és az interneten megtalálhatóak.
Az eladó: DKfm. Hans Seidl okleveles kereskedő, Linsengasse 96 A, 9020 Klagenfurt, borbalaton@a1.net, Tel: 0043 463 513127
Helyettese Budapesten Mr. Ervin Diószegi 06 70 600 9915, Keszthely József Vodnyanszky 06 70 360 9804 (este)
Megtalálható az objektumot az alábbi internet címen www.erosphere.org.



Hirdető adatai

Hirdető neve: Johann Seidl-Vodnyanszky
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 06703609804
Honlap: -