Pest megye, Biatorbágy


 

Ingatlan adatai

Irányár: 27 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 98 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: -
Szobák száma: 3+1
Építés éve: 2004
Szintek száma: 2
Telekterület: -
Kert mérete: 160 m2
Erkély mérete: 3 m2
Felszereltség: üres
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: panorámás
Egyéb extrák:  
étkező, kaputelefon, amerikai konyha, saját parkoló, panoráma, telefon, vízórás, kocsibeálló, terasz, internet, kábeltévé, kert, erkély, egyedi fűtés, összközműves, tégla

Részletes leírás

Négy lakásos sorházban lévő, 2 szintes, 98 m2-es lakás eladó. Az alsó szinten nappali konyha étkező, és egy zuhanyzós fürdőszoba van. A felső szinten három hálószoba mellett egy nagyobb fürdőszoba található. A melgvizet és a fűtést kombi-cirkó biztosítja. A nyílászárók a legmagasabb hőszigetelő követelményeknek is eleget tesznek. A bejárati ajtó betörésbiztos biztonsági ajtó. Az ablakok thermo üvegezésűek és alumínium redőnyökkel vannak ellátva.
Az elülső kertben két autó számára parkolási lehetőség. A hátsó kert gyerekek számára van kialakítva homokozóval és hintával. A teraszról kiváló rálátás van a Biai tóra.
A lakás csendes, gyermekek nevelésére kiválóan alkalmas helyen van. (Iskola, óvoda és bölcsöde a közelben) A helyi járatokat és a távolsági buszt kb. 8-10 perc alatt érhetik el. A ház remek elosztású, esztétikailag és műszakilag kifogástalan. A környezet Budapest agglomerációjának legszebb része!

Hirdető adatai

Hirdető neve: Salamon György
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 30-521-77-41
Honlap: -